Феміда: ПЕРЕД ПРОКУРАТУРОЮ СТОЯТЬ НОВІ ЗАВДАННЯ

У АР Крим відзначили своє професійне свято працівники прокуратури

1 грудня в Сімферополі відбулися урочисті збори, присвячені Дню працівника прокуратури. У ньому взяли участь: прокурор АР Крим та заступник Генерального прокурора України Степан Моліцький, перший заступник голови кримського уряду Павло Бурлаков, перший заступник Голови Верховної Ради Криму Костянтин Бахарєв, виконуючий обов’язки постійного представника Президента України в Криму Віктор Плакіда, голова господарського суду Криму Михайло Луцюк, начальник головного управління СБУ в АР Крим Володимир Тоцький, начальник податкової міліції ДПУ в АР Крим В’ячеслав Трубніков, голова комітету по боротьбі з корупцією в органах державної влади правоохоронних органів прокуратури та судів АРК та м. Севастополь Олексій Ніколаєнко та інші представники влади автономії.

Вітаючи працівників та ветеранів прокуратури з професійним святом, Степан Моліцький наголосив, що президент України Віктор Янукович перед прокуратурою поставив масштабні завдання, виконання яких є обов’язком для кожного, хто належить до цієї поважної і серйозної інституції.

Перший заступник Голови Верховної Ради Криму Павло Бурлаков відзначив нелегку і ризиковану працю, професіоналізм, порядність і справедливість працівників прокуратури. Він зазначив, що зміцнення законності й правопорядку, боротьба зі злочинністю і корупцією, контроль за виконанням нормативно-правових актів, участь у розгляді судами кримінальних і цивільних справ, профілактика злочинності – це не повний перелік щоденних обов’язків працівників прокуратури. Павло Бурлаков також висловив слова подяки і вдячності співробітникам кримського прокурорського корпусу за роботу, побажав успіхів, вручив працівникам прокуратури АРК почесні грамоти Ради Міністрів Криму та подяки голови Ради Міністрів автономії.

З професійним святом працівників прокуратури від імені голови Верховної Ради Криму Володимира Константинова привітав Костянтин Бахарєв і вручив їм нагороди.

Працівників прокуратури також привітав начальник СБУ Криму Володимир Тоцький.

Напередодні заступнику Генерального прокурора України – прокурору Автономної Республіки Крим Моліцькому Степану Володимировичу було присвоєно почесне звання «Заслужений юрист України».

Працівників прокуратури з їх професійним святом привітав і голова комітету по боротьбі з корупцією в органах державної влади правоохоронних органів прокуратури та судів АРК та м. Севастополь Олексій Ніколаєнко. Він зазначив: «Шановні ветерани і працівники прокуратури. Дозвольте привітати вас із професійним святом. А Степана Володимировича вітаю з присвоєнням почесного звання «Заслужений юрист України».

Олексій Ніколаєнко від імені голови комітету Єфименка Едуарда Вікторовича вручив пану Моліцькому картину із зображенням Святої Києво-Печерської Лаври, а також грамоти прокурорам відділу прокуратури АР Крим – радникам юстиції Верескуну Вадиму Григоровичу і Логвіненку Андрію Володимировичу.

Подякувавши за подарунок і привітання, Степан Моліцький також зазначив, що на врочистих зборах у Києві, за участі Президента і настоятеля УПЦ блаженнійшого Володимира, працівникам прокуратури було вручено багато орденів.

Щиросердечно вітаю заступника Генерального прокурора України – прокурора Автономної Республіки Крим Моліцького Степана Володимировича з присвоєнням йому почесного звання «Заслужений юрист України» та з нагоди професійного свята – Дня працівника прокуратури.

Зичу Вам щастя і здоров’я, успіхів на професійній ниві, тепла і злагоди, родинного затишку і любові. Нехай здійсняться творчі задуми та плани, а всі Ваші починання завжди супроводжує успіх.

Голова комітету по боротьбі з корупцією в органах державної влади правоохоронних органів

прокуратури та судів АРК і м. Севастополь Олексій НІКОЛАЄНКО