ВИЗНАННЯ РОКУ - 2012


ВИЗНАННЯ РОКУ–2012

Українська держава сьогодні має унікальну можливість гідно і професійно представляти свій високий культурний та інтелектуальний потенціал, соціально-

економічний рівень, індустріально-промислове зростання європейській та світовій економічній і діловій громадськості.

Міжнародна презентаційно-іміджева програма «Визнання року» стала значною подією у діловому житті країни, що сприяє розвитку економічного, наукового та культурного потенціалу регіонів, розширенню міжнародних контактів і залученню інвестиційних ресурсів в усі сфери життя країни.

Як стверджують фахівці, законодавче регулювання метрологічної діяльності з’явилося ще за часів Київської Русі. Більше того, засоби вимірювання, які було знайдено на території сучасної України, датуються IV-III століттями до нашої ери. Отже, історія метрології та стандартизації – це історія нашої цивілізації.

Сьогодні стандартизація стала потужним та незамінним інструментом промисловості та економіки в цілому. З огляду на це першочерговим завданням незалежної України було створення структури стандартизації, відповідної існуючій світовій практиці – із розгалуженою мережею технічних комітетів у провідних галузях науки, техніки та економіки.

Виробництво якісної продукції та розвиток національної економіки в цілому неможливі без розробки і прийняття відповідних стандартів та виконання точних вимірювань, які в свою чергу впливають на всі напрями соціальної сфери – освіту, захист прав споживачів, охорону здоров’я, безпеку життя, відпочинок, захист довкілля.

Державне підприємство «Київоблстандартметрологія» (номінант срібної відзнаки «ВИЗНАННЯ РОКУ-2012») – це потужне підприємство, діяльність якого спрямована на реалізацію послуг метрологічного забезпечення, підтвердження відповідності, сертифікації продукції, захисту прав споживачів на найвищому рівні якості та задоволення потреб замовників з урахуванням конкретних вимог та побажань.

На підприємство покладено низку завдань, які можна розділити на чотири основні напрями: метрологія – контроль за дотриманням точності вимірювань (відділи ДМК ЗВТ іонізуючих випромінювань, механічних та геометричних величин,електротеплотехнічних вимірювань); сертифікація – підтвердження відповідності харчової продукції та сільськогосподарської сировини, продукції промислового призначення, сертифікація послуг та систем управління якістю, сертифікація НАССР; державний метрологічний нагляд та контроль – контроль за дотриманням стандартів, норм і правил при виробництві, зберіганні, транспортуванні та оптовій реалізації тієї чи іншої продукції (сектори атестації лабораторій та державного метрологічного нагляду); стандартизація – участь у розробці національних стандартів та надання підприємствам послуг, пов’язаних з актуалізацією їх нормативної бази.

Міжнародна презентаційно-іміджева програма «Визнання року-2012» представляє неодноразового переможця програми «ВИЗНАННЯ РОКУ», номінанта почесної нагороди «Національне визнання-2012» компанію «Робота Плюс», яка вже 16 років успішно працює на українському ринку праці. Здається, тільки вчора побачив світ перший номер відомого нині видання «Пропоную роботу». А на той час перший номер – чотири тонкі сторінки – точка відліку. Шістнадцять років. Зусиль, надій, сподівань засновниці потужної компанії Наталії Олександрівни Ковріної Уяник. Завдяки її творчим зусиллям та професіоналізму створюється компанія, що розвивається і стає лідером, завжди зберігаючи свій імідж і ділову репутацію, надаючи комплекс кращих рекламних та інформаційних послуг на ринку праці. За першим номером газети вийшов другий, десятий, сотий... Як віхи великого шляху: від перших 240 оголошень пілотного випуску до 15 тисяч щотижневих вакансій.

Друковані видання, інтернет-ресурси, рекрутингове агентство –основні напрями діяльності компанії сьогодні.

Жодне видання з працевлаштування в Україні не має такої великої кількості читацької аудиторії, як тижневик «Пропоную роботу». Не менш популярні видання компанії «Навчання та професійні курси», «Робота для жінок», щоденні газети «Срочно требуются!», «Пропонуємо оголошення про товари та послуги нашого міста», тижневик «Робота в Києві».

За паперовими з’явились електронні сторінки – чотири інтернет-ресурси. Власне рекрутингове агентство «Пропоную роботу» надає якісні послуги з пошуку роботи та підбору персоналу.

Один із секретів успіху компанії в тому, що під керівництвом молодої чарівної жінки Наталії Олександрівни Ковріної Уяник працює дружна команда професіоналів. За час своєї діяльності компанія «Робота Плюс» сприяла працевлаштуванню понад 16-ти мільйонам спеціалістів.

Така колосальна робота, звичайно ж, не залишилась непоміченою. Головний редактор видання Наталія Олександрівна Ковріна Уяник отримала подяку Київського міського голови за вагомий особистий внесок у сферу працевлаштування та підтримку засобів масової інформації. Колектив неодноразово був нагороджений дипломами Міжнародного академічного рейтингу популярності і якості «Золота фортуна».

Видання шість разів поспіль отримувало найвищу нагороду у сфері журналістики «Золоте перо» у Міжнародному рейтинговому конкурсі засобів масової інформації. У 2007 та 2008 роках в офісі компанії гідне місце зайняли кубки, дипломи та медалі Всеукраїнського конкурсу «Кращий вітчизняний товар року» у номінації «Засоби масової інформації». А в 2010 році як кращий соціальний партнер Державного центру зайнятості – виконавчої дирекції Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття приватне підприємство «Робота Плюс» і тижневик «Пропоную роботу» були відзначені відомчою нагородою. За 16 років компанія «Робота Плюс» під керівництвом Наталії Ковріної Уяник здобула статус надійного ділового партнера.

Вирішення проблем безробіття в столиці, питання працевлаштування людей найрізноманітніших професій, освіти, віку – це стало не просто роботою, а щоденною турботою, покликанням. Видання на чолі зі своїм керівником бере участь у всіх спеціалізованих виставках і, звичайно, отримує нагороди – дипломи за внесок у розвиток інтелектуального потенціалу України.

Уже багато років Наталія Олександрівна Ковріна Уяник займається благодійністю, допомагаючи ворзельському Будинку маляти і 10-й київській міській лікарні, Інституту акушерства, педіатрії та гінекології УАМН, ветеранам війни та чорнобильцям. У цьому немає нічого дивного, оскільки Наталія Олександрівна не тільки успішна бізнес-леді, але й мама п’ятьох чудових дітей і не може ставитися байдуже до чужої біди. За щирість серця, відкритість людям і милосердя Наталія Ковріна Уяник має, мабуть, найдорожчу нагороду – відзнаку Блаженнійшого Володимира митрополита Київського і всієї України та Грамоту Священного Синоду УПЦ. Не менш значущі для неї медалі св. Анни IV ступеня та «Народна шана – за благодійну діяльність».

Наталія Ковріна Уяник – молода приваблива жінка. Попереду у неї, як у керівника великого колективу, нові задуми, проекти. Вона вірить в успіх, у свою шляхетну команду, надійних партнерів і в те, що наполегливість і праця можуть подолати будь-які труднощі.