У КОЛІ ПЕРЕМОЖЦІВ

Міжнародна презентаційно-іміджева програма «Визнання року» представляє номінантів почесної відзнаки «Національне визнання – 2012» Компанію «ЄВРОЛАЙФ Україна», Державне підприємство Міністерства оборони України «Сакський центральний військовий клінічний санаторій ім. М.І. Пирогова», Комунальний заклад охорони здоров’я «Харківський спеціалізований медико-генетичний центр» та номінанта золотої відзнаки «Визнання року – 2012» – Одеське обласне комунальне підприємство «Видавництво «Чорномор’я».

ТОВ «Євролайф Україна ЛТД» Директор – СИМОНОВА Наталія Петрівна

Уже понад 12 років успішно працює на вітчизняному ринку компанія «ЄВРОЛАЙФ Україна». За цей час вона стала визнаним лідером галузі, здобула прихильність та довіру українців як кваліфікований та надійний посередник, що співпрацює з провідними страховими компаніями світу.

«ЄВРОЛАЙФ Україна» – це дочірня компанія міжнародного концерну ЄВРОЛАЙФ Груп, який уже протягом тривалого часу посідає провідні позиції на ринках країн Центральної та Східної Європи, займаючись консультаційною діяльністю у сфері страхування життя та пенсійного забезпечення.

Керуючись принципами європейської моделі ведення бізнесу, компанія досягла значних успіхів уже в перші роки свого існування. Станом на сьогодні, окрім головного офісу в Києві, працюють ще одинадцять регіональних офісів (у Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Хмельницькому, Вінниці, Дніпропетровську, Запоріжжі, Донецьку, Луганську, Одесі, Сімферополі). Розвинута мережа регіональних офісів дає можливість надати кваліфіковану, професійну допомогу клієнтам з різних регіонів України.

Надійними партнерами «ЄВРОЛАЙФ Україна» є страхові компанії «ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя» (з 2000 року), «МЕТЛАЙФ Аліко» (з 2002 року), «АЛЬЯНС Україна» (з 2010 року) – 100% дочірні компанії страхових гігантів зі світовим ім’ям. Страхові продукти, які пропонують партнери компанії, відповідають вимогам сучасного ринку і можуть задовольнити потреби всіх верств населення України. Програми зі страхування життя («ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя» і «МЕТЛАЙФ Аліко») – це універсальні програми з подвійною користю. З одного боку, вони дають можливість зробити надійні фінансові заощадження на майбутнє (пенсійне забезпечення, навчання дітей, купівля нерухомості тощо), а з іншого – пропонують захист від ризиків (інвалідності, смерті з будь-якої причини тощо). Програми зі страхування здоров’я («МЕТЛАЙФ Аліко» та «АЛЬЯНС Україна») покривають страхові ризики, пов’язані із захворюваннями, нещасними випадками, госпіталізацією, хірургічним втручанням і т.д. Розібратися у розмаїтті страхових програм, прийняти правильне для себе рішення і забезпечити своїм рідним та близьким надійний фінансовий захист на всі випадки життя допомагають саме фінансові консультанти «ЄВРОЛАЙФ Україна». Керівництво компанії розуміє, що професіоналізм співробітників – це її найцінніший капітал, тому воно робить великі інвестиції саме у навчання та мотивацію своїх консультантів. Завдяки високоякісним тренінговим програмам, до яких залучаються провідні бізнес-тренери світу, консультанти «ЄВРОЛАЙФ Україна» постійно підвищують рівень свого професіоналізму.

Вирізняється компанія з-поміж інших також своїми мотиваційними програмами – кілька разів на рік кращі співробітники з України, Молдови, Литви, Латвії та Болгарії – представники всіх компаній ЄВРОЛАЙФ Груп – подорожують світом. Окрім вагомого внеску в економіку країни, «ЄВРОЛАЙФ Україна» бере активну участь у її соціальному, науковому та культурному розвитку, а також сприяє створенню позитивного іміджу України в світі (2011 року – нагорода «Визнання року – 2010»).

Уже протягом тривалого часу «ЄВРОЛАЙФ Україна» та її партнери займаються доброчинною діяльністю – надають різноманітну допомогу Всеукраїнській асоціації афганців Чорнобиля (мета асоціації – піднесення національної гідності українців та виховання молоді у дусі патріотизму), підтримують обдарованих дітей України, надаючи фінансову допомогу у проведенні щорічного міжнародного конкурсу юних музикантів «Vivat musica» та дитячого благодійного фестивалю «Країна дитинства – країна мрій».

Усі здобутки компанії знайшли своє підтвердження у нагородах та відзнаках. Упродовж трьох останніх років «ЄВРОЛАЙФ Україна» отримувала від Торгово-промислової палати України сертифікати-визнання лідера галузі за такими критеріями: «Обсяг реалізованої продукції», «Продуктивність праці», «Чистий прибуток», «Заробітна плата». Ще однією приємною відзнакою для компанії у 2012 році стала нагорода у ІІІ Всеукраїнському конкурсі «Лідер страхового ринку – 2011» від авторитетного фінансового видання «Банкиръ» у номінації «Лідер серед посередників у сфері страхування життя та пенсійного накопичення».

Компанія «Євролайф Україна» має всі підстави для того, щоб пишатися своїми успіхами, ставити перед собою нові високі цілі та завдання і впевнено дивитися у майбутнє.

Державне підприємство Міністерства оборони України «Сакський центральний військовий клінічний санаторій ім. М.І. Пирогова» Директор – АРСЕНЮК Олексій Максимович

Державне підприємство Міністерства оборони України «Сакський центральний військовий клінічний санаторій ім. М.І. Пирогова» є найстарішою військовою здравницею Криму, яка була створена в 1837 р. як відділення Сімферопольського військового госпіталю. У роки Кримської війни (1853–1856) основоположник воєнно-польової хірургії М.І. Пирогов включив грязелікування в програму поетапної реабілітації поранених, що дозволило поліпшити результати їх лікування. Саме з тих далеких від нас часів санаторій почав розвиватися як спеціалізована установа з лікування бойової травми.

Нова сторінка літопису санаторію була перегорнута 1 серпня 1922р. У 1928 р. Сакське відділення Військово-курортної станції Криму було перейменовано в Сакську військово-курортну станцію, а в 1931 р. – у Сакський санаторій РКЧА І категорії. В 1934 р. був затверджений штат № 27/301-П, а в 1938 р. санаторій було переведено на цілорічний режим роботи.

Із 15 січня по 19 лютого 1945 р. особовий склад санаторію виконував урядове завдання з обслуговування Ялтинської конференції керівників трьох великих держав, за відмінне виконання якого ввесь колектив одержав подяку, а 15 його працівників були нагороджені орденами й медалями. В 1947 р. він був перейменований у Центральний Сакський санаторій Збройних Сил СРСР, а пізніше – у Сакський санаторій Міністерства оборони СРСР.

Із 1959 р. прийомоздатність санаторію знову збільшується й доходить в 1962 р. до 600 ліжок за рахунок введення в експлуатацію нового спального корпусу, переобладнання під лікувальні приміщення кількох адміністративно-господарських павільйонів, а також нового будинку приймального відділення. В 1977 р. у санаторії почали працювати лікувальний корпус із грязелікувальним, фізіотерапевтичним, ендоскопічним, стоматологічним відділеннями, а також відділеннями функціональної діагностики й лікувальної фізкультури, їдальня, клуб, власна свердловина мінеральної води.

У 1981 р. на базі Сакського центрального військового клінічного санаторію був створений Центр відновлювального лікування для військовослужбовців, які отримали поранення під час бойових дій у Демократичній Республіці Афганістан. Центр має великий практичний досвід по реабілітації, отриманий під час лікування понад 8 тис. поранених воїнів-інтернаціоналістів.

У 2003 р. указом Президента України за високі показники в лікувально-діагностичній роботі й у зв’язку з його 80-річчям Сакському центральному військовому клінічному санаторію присвоєне ім’я М.І. Пирогова. У листопаді 2008 р. у санаторії був відкритий критий плавальний басейн, який відповідає сучасним вимогам щодо якості санаторно-курортних послуг. А рівно через два роки був відкритий операційний блок із сучасним обладнанням.

Протягом багатьох років плідно співпрацюють із санаторієм співробітники Кримського державного медичного університету ім. С.І. Георгієвського. Велика наукова праця ведеться також й лікарями санаторію, основними напрямками якої є вивчення ефективності й перспектив санаторно-курортного лікування, впровадження нових методів діагностики й лікування.

Сьогодні Сакський центральний військовий клінічний санаторій ім. М.І. Пирогова є багатопрофільною лікувально-профілактичною установою, призначеною для лікування хворих із захворюваннями нервової системи, опорно-рухового апарата, урологічних і гінекологічних захворювань, а також лікування хворих з наслідками травм і захворювань хребта з ушкодженням спинного мозку, порушенням функції тазових органів. Лікувально-діагностична база санаторію включає в себе: – основну базу на 410 ліжок, що містить у собі терапевтичне, неврологічне відділення, відділення гінекології та урології; – лікувально-діагностичний центр на 1250 відвідувань на день із фізіотерапевтичним, рентгенологічним, ендоскопічним, стоматологічним відділеннями, лабораторіями функціональної діагностики, лікувальної фізкультури, спортивним комплексом з відкритим плавальним басейном, сауною; – центром відновлювального лікування на 340 ліжок з кабінетами грязелікування, бальнеолікування, апаратної фізіотерапії, функціональних, ультразвукових, нейрофізіологічних і біомеханічних досліджень.

На даний час Сакський центральний військовий клінічний санаторій ім. М.І. Пирогова є одною з найкращих лікувально-профілактичних установ України і Криму, володарем численних дипломів і нагород, неодноразовим переможцем щорічного конкурсу «Кримська перлина».

Комунальний заклад охорони здоров’я «Харківський спеціалізований медико-генетичний центр» Генеральний директор – ГРЕЧАНІНА Олена Яківна

Тривалий непродуктивний період у розвитку генетики було подолано у Харкові в 1965 році, коли було відкрито медико-генетичну лабораторію на кафедрі акушерства та гінекології ХНМУ під керівництвом нині члена-кореспондента НАМНУ, доктора медичних наук, професора, почесного громадянина м. Харкова, головного позаштатного спеціаліста з медичної і лабораторної генетики МОЗ України, лауреата Державної премії в галузі науки і техніки, заслуженого діяча науки і техніки О.Я. Гречаніної. Відтоді генетика в Харкові поступово розвивалась в одній установі і під одним керівництвом, за багато років змінюючи не тільки свою форму, а й суть. Для залучення населення до отримання медико-генетичної допомоги в Центрі у ролі волонтерів були студенти, молоді лікарі, медичні сестри, які виїжджали для проведення консультацій у різні куточки не тільки Харківщини, а й усієї України. Більш як 2000 лікарів-клініцистів і лаборантів України пройшли підготовку з медичної генетики на базі Центру і кафедри медичної генетики, яку було відкрито в 1989 році в ХНМУ і яка поширювала знання з генетики у всі області України шляхом виїзних циклів удосконалення знань. Сьогодні потік направлених до Центру хворих охоплює до 45 тис. на рік.

Сім’ї хворих на спадкову патологію несли до Центру не тільки свої біди, а й нові знання для лікарів-генетиків. Саме тому національний підручник з медичної генетики, створений на кафедрі, присвячено хворим. Пошук відповідей на запитання про причини важких інвалідизуючих хвороб сприяв широкій співпраці зі світовими генетиками. Професори Т. Шур, Р. Маталон (США), Г. Хоффманн (Німеччина), Н. Блау (Швеція), Н. Янковський, П. Новіков, В. Ларіонова, К. Ніколаєва, В. Пузирьов, С. та Л. Назаренко, В. Сухоруков, О. Романенко (Росія) стали постійними партнерами в колабораторних дослідженнях. Завдяки такій взаємодії вдалося забезпечити населення адекватною медико-генетичною допомогою – діагностичною, лікувальною, реабілітаційною. Завжди на допомогу науковцям приходили губернатори, мери та меценати Харківщини (А. Масельський, О. Дьомін, Є. Кушнарьов, М. Добкін, О. Ярославський, Г. Кернес, А. Фельдман, Т. Дьоміна, І. Масельська, В. Шумілкін), Міністерство охорони здоров’я України, Академія медичних наук України.

Поєднання лікувальної роботи Центру, викладацької діяльності кафедри і наукової роботи Українського інституту клінічної генетики відбулось в 2000 році. Ця триєдність забезпечується працею осердя колективу – доцентами Здібською О., Гречаніною Ю., Молодан Л., Озеровою Л., які проводять консультативну роботу, лікування, диспансерні спостереження, навчають студентів і лікарів, проводять наукові дослідження, мають наукові і атестаційні вищі ступені, входять до експертної діагностичної ради. Таку побудову роботи Центру було закладено в стратегію його тривалого розвитку членом-кореспондентом НАМНУ О. Гречаніною.

Центр уже 10 років як опанував нову парадигму медицини, його діяльність має предиктивний, прогностичний, персоналізований характер і відбувається за участі хворого та його сім’ї. Непоодинокі випадки спостереження лікарями Центру сімей, три покоління яких пов’язали свою долю і життя з Центром. Важливо, що Центр зберіг безкоштовне обстеження населення Слобожанщини. За 45 років діяльності харківські генетики розробили проблему пренатальної діагностики спадкових захворювань (докторська дисертація О. Гречаніної), спадкового характеру репродуктивних втрат (докторська дисертація Р. Богатирьової); інфекційного ураження ще ненародженої дитини (докторська дисертація І. Жадан); ендокринних порушень (докторська дисертація С. Попової); мітохондріальної патології (докторська дисертація Ю. Гречаніної); захворювань сполучної тканини (О. Бугайова); гамартозів (Л. Молодан); порушень обміну метіоніну і проблем епігенетичних хвороб (О. Гречаніна). Щорічно вдається додати до бази спостережень близько 600 нових рідкісних захворювань, навчити, як жити в злагоді зі своїми генами і тим забезпечувати якість життя і здоров’я.

Центр, кафедра та Український інститут клінічної генетики першими в Україні встановили одну з основних генетичних причин поширення інсультів, інфарктів, раку, тромбоемболії і ще не менш як 1000 поширених захворювань – порушення обміну метіоніну.

Особливої радості зазнає колектив Центру, коли співпраця з пацієнтом і його сім’єю дає можливість позбавити людей тяжких хвороб, бо основна мета їхньої діяльності забезпечити разом із суспільством та сім’єю право кожного народитися і жити здоровим.

Одеське обласне комунальне підприємство «Видавництво «Чорномор’я» Директор – КОЗАК Сергій Володимирович

Одеське обласне комунальне підприємство «Видавництво «Чорномор’я» є одним з найстаріших і найпотужніших поліграфічних підприємств на півдні України. Воно було створено у 1967 році на базі Одеської обласної друкарні, у якій перші номери газет побачили світ 1 січня 1968 року. Нині сучасний багатоповерховий комплекс видавництва височіє у мікрорайоні «Черьомушки» та є його окрасою.

У кращих традиціях друку, увібравши в себе вищі естетичні показники якості, на сьогоднішній день видавництво зарекомендувало себе як один з найбільших і провідних поліграфічних підприємств на півдні України. Головним виробничим напрямом Одеського обласного комунального підприємства «Видавництво «Чорномор’я» є видавнича діяльність, що охоплює редакційно-дизайнерські розробки, друк газет, журналів, книг, брошур, різноманітної бланкової продукції, етикеток, проспектів тощо. «Чорномор’я» є передусім газетним виробництвом, що друкує понад 70 періодичних видань, до яких належать майже всі місцеві газети, а також з інших регіонів України.

Підприємство також планомірно працює над технічним переоснащенням, впроваджуючи новітні наукові технології. На даний час випуск газет здійснюється на двох нових рулонних друкарських машинах, а якість друку забезпечує новітній комплекс прямого виготовлення друкарських форм (CtP). У 2007 році парк післядрукарського обладнання поповнився й новою вкладально-швейно-різальною лінією.

Складовими успіху колективу підприємства є якість друку, гнучкі ціни для замовників, високий професіоналізм і відповідальність працівників. Так, Одеське ОКП «Видавництво «Чорномор’я» двічі ставало переможцем бізнес-рейтингу з присвоєнням звання «Лідер галузі». У 2007 році у номінації «Обсяг реалізованої продукції» підприємство посіло перше місце в Одеській області і сьоме – в Україні. Видавництво «Чорномор’я» є активним учасником багатьох міжнародних книжкових виставок та міжнародної спеціалізованої виставки «Поліграфія». Підприємство також займається і офсетним друком. Ця технологія по праву є класичною завдяки своїй економічності та високій якості продукції. Кажучи про офсетний спосіб друку, можна відзначити, що сьогодні він найбільш популярний і часто використовується в поліграфічному виробництві для друку книг, журналів, газет та іншої продукції. За допомогою офсетного друку можливо відмінне відтворення дрібних деталей та якісна передача півтонів. Для друку плакатів та каталогів ця технологія, мабуть, є найкращою і якість зображення в жодному разі не розчарує. Навпаки, воно швидше приємно здивує своєю «жвавістю» і природністю.

Ще одним видом друку є широкоформатний друк. Якщо потрібно виготовити рекламні щити, брандмауери або рекламні банери, то краще всього з цим завданням впоратися можна, використовуючи лише даний вид друку. У підсумку можна отримати величезне зображення, яке не втратило своєї якості. Видавництво «Чорномор’я» пропонує друк на різній поверхні, від всіх типів плівки і паперу до різних видів тканини. Підприємство також проводить тиснення на різних поверхнях (папір, шкіра, шкірзамінник, листовий метал і т.д.)

Під керівництвом директора Козака Сергія Володимировича видавництво «Чорномор’я» постійно підвищує коефіцієнт унікальних результатів своєї діяльності та впевнено займає лідерські позиції на ринку друку. Сьогоднішню довіру і лояльність клієнтів підприємство здобуло на основі індивідуального підходу, якості послуг та бездоганного виконання фахівцями своєї роботи.

Вичерпний зміст продукції, чудові ілюстрації, добротність поліграфічного виконання, а також широкий спектр послуг, використання сучасних технологій друку і гнучка цінова політика дозволяють видавництву позиціонувати як впевнений і надійний партнер. Основне завдання підприємства полягає в тому, щоб видавати таку продукцію, яка неодмінно буде викликати інтерес читача, а також давати важливі і цінні знання. А ключові принципи роботи видавництва полягають у сучасній подачі матеріалу, достовірності інформації, актуальності тем, професіоналізмі авторів та високій якості оформлення матеріалу.