Слово редактора: БЕЗЗАПЕРЕЧНІ ІСТИНИ


Ігор Кравчук
головный редактор журналу "Гетьман"

БЕЗЗАПЕРЕЧНІ ІСТИНИ

У цьому номері видання, як і в попередніх, поруч із ексклюзивними історичними статтями, розвідками друкуємо інтерв’ю, статті, репортажі про наших сучасників – яскравих особистостей, які не зупиняються перед труднощами, а самовіддано працюють і досягають значних результатів.

І не має значення, хто яку професію обрав. У кожного своє покликання і призначення, головне, що всі вони – професіонали і патріоти.

Напутні слова ректора Білоцерківського національного аграрного університету Анатолія Степановича Даниленка першокурсникам стосуються всіх, хто прагне продовжувати навчання у вищих навчальних закладах Києва, Львова чи Донецька. Нікого вони не можуть залишити байдужим, бо мудрі й щирі.

Складний шлях пізнання суті власного існування і гармонії Петра Каменя яскраво свідчить про непросту долю нашого сучасника у складному, повному протиріч сучасному світі.

Легкий стиль і глибокий зміст радіопрограм Ганни Короненко, радіоведучої «Ери», – результат не лише таланту, а й постійної «праці душі».

Спорт, медалі, п’єдестали, а перед цим роками важка, титанічна праця, – заради миті успіху. І щасливий той, кому усміхнеться фортуна. Про це розповідає В’ячеслав Гамов.

А колектив редакції, як завжди, з нетерпінням чекатиме Ваших, шановні читачі, відгуків.