Наші вітання

Редакція журналу «Гетьман» щиро вітає Сергія Васильовича Казаченка – чудову людину, вірного товариша, принципового політика, побратима – із Днем народження та наступаючими новорічними та Різдвяними святами. Нехай Новий рік буде для Вас щедрим на добрих людей та хороші новини. Мужності Вам, стійкості, незгасимої віри у добро та здоров’я.

Колектив журналу Гетьман щиро вітає Вячеслава Георгійовича Гамова, генерал-осавула МГО «Козацтво Запорозьке», Заслуженного працівника освіти України, яскраву особистість, який тривалий час очолював Республіканське вище училище фізичної культури, під його керівництвом ефективно запрацював Комітет фізичного виховання та спорту – з високою державною нагородою Орденом «За заслуги» ІІ ступеня.

Важко переоцінити значення для молодої Української держави фізичного виховання та спорту, особливо серед молоді. Зважаючи на обставини обєктивні і субєктивні: втрату багатьох позицій, відновити їх кошутвало для Вас, В’ячеславе Георгійовичу, багато здоров’я і сил.

Отже міцного здоров’я Вам, наснаги і нових здобутків.

Знаючи, що для Вас найбільшою радістю є здоров’я української нації й перемоги на спортивних змаганнях наших спортсменів, бажаю переживати ці миттєвості багато і багато раз.

Успіхів Вам і щастя.