МГО «Козацтво Запорозьке» створює нові осередки

Останнім часом не раз доводилося чути від керівників деяких козацьких формацій,що до лав козацтва вступає менше людей, як це було раніш, бо воно втрачає свою популярність і привабливість. Це не відповідає дійсності. Козацька іде як була так і залишається найпопулярнішою в українському суспільстві, тому що вона не має політичної складової. Бо де є політика, там неодмінно жорстке протистояння, інтриги і власна вигода. А привабливість козацької формації залежить від того, як вона працює, чи знають її, чи може козак чи козачка реалізувати себе в даній козацькій організації.

Міжнародна громадська організація «Козацтво Запорозьке», постійно поповнюються новими осередками, хоча придивляються до кожного кандидата серйозно, адже козацтво Запорозьке – це елітарна структура.

Ось і нещодавно, а саме 14 червня в Черкаському окрузі МГО «Козацтво Запорозьке», яким керує отаман Владлен Лепський, був створений новий осередок, до якого ввійшли працівники медицини.

На святковому заході з нагоди створення нового потужного осередку був присутній Верховний отаман України та Діаспори, Гетьман козацтва Запорозького, маршал Дмитро Сагайдак.

Прес-служба МГО «Козацтво Запорозьке»