«Білоцерківська Січ» РЕАГУЄ

Міжнародна громадська організація «Білоцерківська Січ»

РЕАГУЄ:

У нашій країні і всьому суспільстві відбуваються глобальні зміни, рушійною силою, яких стали гідність громадян України та їхнє бажання кращої долі для себе, своїх родин та України.

Однак, як свідчить історія, завжди у важкі часи для держави з’являються групи осіб, котрі прагнуть використати нестабільність для своїх егоїстичних цілей. Зважаючи на такі обставини козаки «Білоцерківської січі», об’єднавшись з громадськими організаціями міста та району Майдан – «Білоцерківщина», Щит, Самооборона, вирішили допомогти і підтримати правоохоронні органи міста у збереженні правопорядку та життєдіяльності міста.

З цією метою козацьке формування бере активну участь у посиленні патрулювання в місті, виділяє необхідний автотранспорт аби забезпечити правопорядок та захист громадян та запобігти провокаціям.

Козаки МГО «Білоцерківська Січ» миттєво реагують на повідомлення громадян про правопорушення. Пройшло небагато часу, але вже можна сказати про деякі позитивні наслідки такої роботи.

Високий патріотизм, дисципліна, вірність козацькій Клятві дали можливість козакам Міжнародної громадської організації «Білоцерківська Січ»» оперативно, як і вимагає непроста ситуація, спільно з місцевою владою стати на захист честі і гідності кожного громадянина і держави.

Слава Україні!

Слава Українському козацтву!

Верховний отаман МГО «Білоцерківська січ» Генерал-отаман, Андрій ДРОФА