Вітання Міністра енергетики

Міністр енергетики та вугільної промисловості України

Шановні працівники Державної інспекції з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії!

Від колегії Міністерства енергетики та вугільної промисловості України щиро вітаю вас з 70-річчям Держенергонагляду.

Державна інспекція була створена з метою контролю за дотриманням споживачами енергії правил та норм, що забезпечують технічно грамотну та безпечну експлуатацію обладнання енергогосподарств.

Інспекція є невід’ємною та чітко визначеною ланкою всього технологічного ланцюга з виробництва, перетворення, передавання, розподілення та споживання електричної та теплової енергії, що є однією з умов забезпечення надійного і безпечного енергопостачання споживачів України та енергетичної безпеки держави. Існуючий на сьогоднішній день порядок державного енергетичного нагляду забезпечив за останні роки високий рівень надійності роботи енергетичного обладнання Об’єднаної енергетичної системи України, що свідчить про високу ефективність та належний рівень організації системи державного нагляду (контролю) в електроенергетичній галузі. Шановні колеги! Ваша сумлінна праця, відповідальність за доручену справу, високий професіоналізм створюють усі умови для сталої роботи об’єднаної енергосистеми України та сприяють надійному забезпеченню споживачів електричною та тепловою енергією.

Бажаю і надалі з притаманною вам енергійністю і знанням справи плідно працювати задля процвітання нашої держави. Здоров’я вам, щастя, благополуччя, миру та сердечного тепла у ваших домівках

З повагою, Юрій ПРОДАН