НАШІ ВІТАННЯ

Щиро вітаємо з днем народження генерального директора ТОВ «Білоцерківський домобудівельний комбінат», заслуженого будівельника України Андрія Дрофу!

Шановний Андрію Григоровичу!

Ви присвятили будівельній галузі понад 30 років, зробивши вагомий внесок у її розвиток. Завдяки багаторічному досвіду, новаторським здібностям, таланту будівничого, далекоглядності, наполегливій праці постійно вдосконалюєте технологію й організацію житлового та промислового будівництва, плідно працюєте з командою однодумців-фахівців.

Знаємо також про значні Ваші заслуги у відродженні Українського козацтва, у лавах якого перебуваєте з 2003 року. Як Верховний отаман, генерал-отаман Міжнародної громадської організації «Білоцерківська Січ» та громадської організації «Білоцерківська Січ імені Семена Палія» багато робите для їх розвитку. Саме тому вони є найактивнішими структурами українського козацтва. А ще багато часу й уваги приділяєте відродженню та збереженню єдності Українського козацтва, вносите великий вклад у відродження української культури і традицій українського народу.

Від усієї душі сердечно бажаємо імениннику здоров’я, добра, родинного щастя, благополуччя і довголіття. Зичимо і надалі залишатися провідним фахівцем будівельної галузі, ефективно і з професійною майстерністю вдосконалювати технологію й організацію житлового та промислового будівництва. Вам, Андрію Григоровичу, виповнилося 68. Це вік мудрості, досвіду і, слава Богу, гарної фізичної форми. Так тримати!

Колектив журналу «Гетьман»