Дмитро Гнатюк – Почесний буковинець

11 серпня з Чернівців до столиці України прибув голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру, щоб виконати приємну місію – вручити відзнаку «Почесний громадянин Буковини» Дмитру Михайловичу Гнатюку.

У цьому святковому заході взяла участь і делегація Громадської організації «Земляцтво буковинців у місті Києві «Буковина» на чолі з її головою Валерієм Цибухом, за поданням власне якої сесія Чернівецької облради ще 18 червня Дмитру Гнатюку надала звання «Почесний громадянин Буковини».

Голова облради Михайло Іванович вибачився, що вручення відбулося із запізненням щонайменше як на двадцять років, але пообіцяв що на 100-літній ювілей маестра, Дмитру Михайловичу теж буде вручена висока нагорода. На що Дмитро Гнатюк під аплодисменти присутніх бадьоро відповів: «Тоді я вже починаю готуватися».

Голова Земляцтва Валерій Цибух подякував Дмитру Михайловичу Гнатюку та його дружині Галині Макарівні за щирий прийом і зазначив, що вони є зразком: як потрібно любити Батьківщину жити і працювати заради неї.

Сам Герой України, Дмитро Михайлович Гнатюк, теж не залишився в боргу. Він зачитав вітання та подяки на адресу керівників області, буковинців та всього українського народу.

Голові Чернівецької

обласної державної адміністрації

О.Г.Фищуку

58010 м. Чернівці, вул. Грушевського, 1

Шановний Олександре Георгієвичу!

На початку року Вас призначено на посаду керівника нашої рідної Чернівецької області.

Щиро вітаю Вас із цим призначенням, сподіваючись на Ваші добрі справи, які зможе оцінити кожна людина буковинського краю.

Вдячний Вам за поздоровлення з нагоди присвоєння мені звання «Почесний буковинець», яке почув від Вас, переглядаючи відеоряд «Ваше Величність Маестро».

Дякую, що і 28 березня Ви, очолюючи буковинську делегацію знайшли час привітати мене з ювілеєм у Національній музичній академії імені Петра Ілліча Чайковського.

Вдячний долі, бо перетнувши межу у 90 років у своїй душі відчуваю безмежну любов, повагу і захоплення до моєї рідної землі… Мамаївців… Чернівців… та й до кожного буковинця… Ця Любов не залишає мене впродовж всього життя, починаючи з далекого дитинства.

Знаю, що, завдяки Любові, пісні у моєму виконанні почув увесь світ.

Завдяки Любові Буковина стане і зможе залишитися на землі зеленим острівцем Миру, Щастя і Добра…Вірую в це.

Користуючись нагодою, щиро вітаю Вас, моїх односельчан, буковинців та весь український народ з наступаючим святом Незалежності України.

З глибокою повагою до Вас і Буковини, щиро Ваш

11 серпня 2015 року Дмитро Гнатюк

Голові Чернівецької

обласної ради

М.І. Гайничеру

58010 м. Чернівці, вул. Грушевського, 1

Шановний Михайле Івановичу!

Усе життя Ви працюєте на благо нашої рідної Буковини і буковинців. За це Вам, Михайле Івановичу, глибока шана і вдячність.

Глибоко зворушений, що сесія Чернівецької обласної рада, під Вашим головуванням, за поданням Громадської організації «Земляцтво буковинців у місті Києві «Буковина» надала мені звання «Почесний громадянин Буковини».

Вдячний долі, бо перетнувши межу в 90 років, у своїй душі відчуваю безмежну любов, повагу і захоплення до моєї рідної землі… Мамаївців… Чернівців… Та й до кожного буковинця… Ця любов не залишає мене впродовж всього життя, починаючи з далекого дитинства.

Знаю, що, завдяки Любові, пісні у моєму виконанні почув увесь світ.

Завдяки Любові Буковина стане і зможе залишитися на землі зеленим острівцем Миру, Щастя і Добра… Вірую в це.

Користуючись нагодою, щиро вітаю Вас, моїх односельчан, буковинців та весь Український народ з наступаючим святом Незалежності України та Днем шахтаря, адже гірники Заходу і Сходу підтримують єдність України, працюють на її енергетичну незалежність, прагнуть миру та успішного розвитку нашої держави.

З глибокою повагою щиро Ваш

11 серпня 2015 року Дмитро Гнатюк